penghujung tahun

rasanya dah lama tak update blogger..
bukan kerana merajuk or menyepi
tetapi penuh dengan aktiviti yang boleh diangap sangat sibuk.
sekarang ne my compny dah nak akhir2 tahun bz la sgt nk jage bahagian account lah,nk jage PR la
macam2 lagi..
dan ternaksuk lah aku y memang org penting LAH sangat dalam compny 2..

bila dah nak pehujung tahun ne mcm2 benda y berlaku..samada secara langsung atau tidak langsung..
kenangna manis bercampur duka ada juga lara nya..
mungkinkah kenangna pahit itu telah mengatasi kemanisan ini..
tapi
setiap ape y berlaku semua itu tetap ku kenang samada ia manis ataupun tidak..
penghujung tahun yg terpaksa aku tempuh dengan belbagai2 kerenah manusia.
dah ku laluinya..
sekarang aku tengah menghitung hari..
hari untuk ape..
biarlah ia nya menjadi misteri dalam hidup aku....

1 ulasan:

Che Rosliza Che Mat berkata...

singgah dan follow sini...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..